Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας εχθές στο OPEN, ανέφερε ότι υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατό της

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, ξεκίνησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της.

Ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος με αίτημα προς την Εισαγγελία ζητά τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο ο θάνατος της ηθοποιού ήταν ατύχημα, όπως αποδόθηκε, καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου έφερε τραύμα στο κεφάλι, μετά από πτώση.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας εχθές στο OPEN, ανέφερε ότι υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατό της.

«Αν τυχόν κάποιος ερευνήσει τις λεπτομέρειες, υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά. Πέραν του ότι η περιουσία που βρέθηκε ήταν μόνο 4.565 ευρώ, αλλά σίγουρα η διαδικασία της απογραφής δεν έγινε για εμένα σωστά», είπε, εξηγώντας ότι επειδή δεν υπάρχει έννομο συμφέρον δεν την έχει λάβει.

Ο κ. Χατζημιχάκης ανέφερε: «Η Μαίρη είχε κινητικά προβλήματα. Πράγματι μετακινείτο όταν ήταν μόνη της, σιγά-σιγά και προσεκτικά. Αν έπεφτε, έπεφτε προς τα μπροστά. Τώρα, όμως, χτύπησε στο πλάι, που παραπέμπει ενδεχομένως και σε αμβλύ όργανο. Κάποιος μπορεί να την χτύπησε στο κεφάλι. Ακόμη δεν έχει εκδοθεί ιατροδικαστική έκθεση, η οποία να αναλύει τα αίτια του θανάτου. Πέθανα από εκτεταμένο αιμάτωμα, αλλά πώς έγινε ο τραυματισμός δεν έχει διερευνηθεί. Επίσης, έπεσε σε ένα χαλί, πώς χτύπησε τόσο πολύ. Επιπλέον, δεν ξέρουμε ποιο είναι το νοσοκομειακό που τη μετέφερε στον Ευαγγελισμό», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι δεν βρέθηκαν ούτε κοσμήματα, ούτε χρήματα στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα