Εκ παραδρομής η κλήση στον Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση – Έντονη η αντίδραση της Γεροβασίλη

Καμία δικογραφία δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή - Επικοινωνία του Προέδρου της Βουλής με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Την έντονη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε η κίνηση των δικαστικών αρχών να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη εις βάρος του.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστειλε αναφορά προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προς τον πρόεδρο της Βουλής, ζητώντας να ενημερωθεί για το εάν έχει έχει διαβιβασθεί στη Βουλή σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τασούλας την ενημέρωσε πως σχετική δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή και πως σε επικοινωνία του με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τού γνωστοποιήθηκε ότι η κλήση προς τονκ. Πολάκη ήταν προφανώς εκ παραδρομής και ότι ήδη έχει ανακληθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook ότι τον καλούν σε ανωμοτί κατάθεση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση».

Όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καλείται στο κτίριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος», ενώ αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο εισαγγελέας που τον καλεί και ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοί τους και οι προϊστάμενοί τους που καλούν βουλευτή στο τμήμα χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα