Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανία και Φωκίδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τις συγκεντρώσεις και ομιλίες στελεχών του σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Άμφισσα το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Σε αυτές τις εκδηλώσεις θα παραστούν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Γιάννης Ραγκούσης.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρεθούν στις 22 και 23 Μαρτίου ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Την Παρασκευή 22 Μαρτίου Δημ. Παπαδημούλης και Παν. Κουρουμπλής θα μεταβούν αρχικά στη Ναύπακτο, όπου στις 12.00 θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τη δημοτική αρχή της πόλης. Στις 19.00 θα ακολουθήσει πολιτική εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου (Πλατεία Παναγοπούλου 4), όπου θα μιλήσουν για την «Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη». Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, θα επισκεφθούν την Αμφιλοχία, όπου θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς, ενώ στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου(Ελ. Πολιορκημένων 45) θα ακολουθήσει ομιλία για την ανάγκη προοδευτικών συγκλίσεων γύρω από κοινούς στόχους.

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στις 11.30, ο Δημ. Παπαδημούλης και ο πρώην υπουργός Γ. Ραγκούσης θα μιλήσουν στην Άμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Πλατεία Κεχαγιά (Πάνω Πλατεία) για τις «Προοδευτικές δυνάμεις απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά». Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα