Εκνευρισμένος ο Λουτσέσκου με την διαρροή του ραντεβού με τους Ρουμάνους

Σαφώς ενοχλημένος από την διαρροή της είδησης ότι συναντήθηκε με παράγοντες της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας του εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν φανερά εκνευρισμένος για την έκταση που πήρε το θέμα, αλλά και για τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την συνάντησή του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου, για οποιαδήποτε συνάντηση ή φαγητό θα πάω, δεν υπάρχει τίποτα για να σχολιάσω, γιατί ήταν μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που ήταν ξανά στην πόλη. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, δεν ξέρω ποιο άρρωστο πρόσωπο πήρε αυτή την φωτογραφία και δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Για να το τελειώσω το θέμα ο ίδιος, είναι μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που έχει ξαναγίνει στο ίδιο εστιατόριο, απλά δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό το κομμάτι» τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια πως: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περισσότερο, είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα