Εκτός γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια ο απαράδεκτος οπαδός

Στην Ελλάδα μπορεί το ποδόσφαιρο να έχει πάρει την κατιούσα, αλλά στο εξωτερικό συμβαίνουν δράσεις που αναδεικνύουν την υγεία του.

Το τελευταίο ντέρμπι του Πιεμόντε μεταξύ της Γιουβέντους και της Τορίνο δεν είχε νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 το περασμένο Σάββατο, ωστόσο έβγαλε ζημιωμένο το ποδόσφαιρο λόγω ενός ανεκδιήγητου οπαδού.

Ο συγκεκριμένος τιφόζο θέλοντας να πικάρει τους οπαδούς της Τορίνο που βρίσκονταν στις εξέδρες του “Allianz Stadium” έκανε με τα χέρια του την κίνηση του αεροπλάνου, θέλοντας να ειρωνευτεί το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που είχε γίνει στην Σουπέργκα πριν από 70 χρόνια και είχε ξεκληρίσει την ομάδα της Τορίνο.

Η κίνηση αυτή ήταν απαράδεκτη και ο οπαδός της “βέκια σινιόρα” δεν έμεινε ατιμώρητος, με την Γιουβέντους να συνεργάζεται με τις αρχές για τον εντοπισμό του από τη στιγμή που τον τσάκωσε η κάμερα ασφαλείας και την τιμωρία του να έρχεται σε χρόνο dt.

Όπως έγινε γνωστό μετά την ταυτοποίησή του, ο οπαδός αυτός δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Γιουβέντους για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το πρώτο ματς που θα χάσει να είναι αυτό της 19ης Μαΐου με την Αταλάντα όπου θα γίνει και η απονομή του όγδοου σερί πρωταθλήματος στους “μπιανκονέρι”.

Διαβάστε επίσης