ΕΛ.ΠΕ.: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της Blue Circle Engineering

Την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών Blue Circle Engineering Ltd, η οποία ολοκληρώθηκε στις 31/05/2019, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Τo deal επετεύχθη μέσω της HELLENIC PETROLEUM CYPRUS HOLDING (HPCH) LTD, εταιρείας που είναι 100% θυγατρική των Ελληνικών Πετρελαίων και όπως λένε οι επιτελείς των ΕΛ.ΠΕ. η εξέλιξη ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του ελληνικού ενεργειακού ομίλου για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης, ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου στέκονται – για ακόμη μια φορά – αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και, ταυτόχρονα, εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με την διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της εταιρίας.

Ανδρέας Σιάμισιης: «Καλωσορίζουμε την Blue Circle στη μεγάλη οικογένεια των ΕΛ.ΠΕ.»

Σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα ΕΛ.ΠΕ. προς τιμήν των υπάλληλων της «Blue Circle Engineering», το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ., Ανδρέας Σιάμισιης, καθώς και ο γενικός διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ., Ρομπέρτο Καραχάννας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σιάμισιης καλωσόρισε την Blue Circle Engineering Ltd στη μεγάλη οικογένεια –όπως τη χαρακτήρισε– του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, «του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών ομίλων του κόσμου», εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση της διοίκησης γι΄ αυτή τη συνεργασία, «η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης