Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Παπαδόπουλου για το “Μένουμε Σπίτι”» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς βιώνει την καραντίνα

Καλεσμένη της εκπομπής «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πως η ίδια βιώνει την καραντίνα στο σπίτι για προληπτικούς λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Είναι μία τρέλα αυτό που ζούμε. Ξεκίνησα με τις ντουλάπες, με την καθαριότητα, μετά άρχισα το διάβασμα, μετά τις ταινίες, μετά άρχισα διατροφές και πέρασα και ένα στάδιο που είναι κοντινό, άρχισε να μου αρέσει και τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν έχω νιώσει μοναξιά. Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει ο καθένας να συνταιριάξει με τα χούγια του άλλου, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δείξεις κατανόηση, πρέπει να εξαντλήσεις την υπομονή σου, πρέπει να το φιλοσοφήσεις, πρέπει να πεις ότι είναι μία συνθήκη που αυτήν έχουμε, δεν έχεις επιλογές», δήλωσε η ίδια.

Τι είναι, όμως αυτό που την εκνευρίζει ιδιαίτερα, καθώς βιώνει όλη αυτήν την κατάσταση;

«Ένα πράγμα που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα και να δώσει κουράγιο. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, είμαστε χαρούμενοι, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω να δω που θα πάει. Όποιος κάνει σχέδια αυτόν τον καιρό, τα σχέδια γκρεμίζονται. Ας ζούμε την κάθε μέρα με αυτό που μας φέρνει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα