Γιώργος Σουξές: «Δεν είναι λίγο μετά από 10 χρόνια μνημονίων καπάκι η πανδημία»

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό

Ο Γιώργος Σουξές φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπoυ υποδύεται τον ενωμοτάρχη. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο στη σειρά, τι του λένε όταν τον σταματάνε στον δρόμο αλλά και πως βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

«Με τον παραγωγό της σειράς, τον κ. Καραγιάννη, είχαμε δουλέψει μαζί και στην περσινή επιτυχία του Αnt1, την “Επιστροφή”. Η σειρά αυτή, αν και βασιζόταν σε ξένο σενάριο, συνεχίστηκε μετά τα 60 επεισόδια πάνω σε ελληνικό σενάριο, γιατί άρεσε πολύ στον κόσμο. Κάποια στιγμή ο ήρωας που υποδυόμουν πέθανε. Βλέπω τον Καραγιάννη στο στούντιο και του λέω “με σκοτώσατε”. Κι εκεί μου λέει “σε σκοτώσαμε, αλλά σε θέλω για έναν συγκεκριμένο ρόλο σε μια νέα δουλειά που ετοιμάζω”. Προφανώς ήξεραν και η Τσαμπάνη και ο Χαρίτος, τα είχαν συζητήσει. Ο ρόλος, όπως μου λένε και οι τηλεθεατές στο σούπερ μάρκετ, μου ταιριάζει γάντι. Πήγα τώρα να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ με τα γάντια και τη μάσκα και μου λένε “είστε ο Προύσαλης”…

»Βγάλαμε φωτογραφίες στο σούπερ μάρκετ με τους θαυμαστές της σειράς, με τη μάσκα. Η αγωνία όλων ήταν πότε θα βάλω τη συμμορία δολοφόνων, τον Δούκα και τον Μελέτη, στη φυλακή. Χάρηκα που είδα τον κόσμο να γελά και δεν τους έχει πάρει από κάτω η κατάθλιψη. Δεν είναι και λίγο ύστερα από δέκα χρόνια μνημονίων και η πανδημία καπάκι. Οι ψυχολόγοι θα κάνουν χρυσές δουλειές. Sold out… Το καλό είναι ότι στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά οι Έλληνες και δεν μας έφαγε το σαράκι του διχασμού», είπε ο ίδιος στο περιοδικό «ENJOY».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα