Ελληνική τετράδα στο Ευρωπαϊκό πινγκ πονγκ

Με τέσσερις αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Την αποστολή θα συγκροτήσουν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Καλλίνικος Κρεάνγκα και Κατερίνα Τόλιου, ενώ θα ταξιδέψει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Βατσακλής.

Στο διπλό ανδρών ο Γκιώνης θα συνεργαστεί γι’ άλλη μια φορά με τον πολιτογραφημένο Σλοβάκο, Βανγκ Γιανγκ, που επίσης έχει αμυντικό στιλ παιχνιδιού. Με τον κινεζικής καταγωγής αθλητή είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του 2016 και είχαν χάσει στις λεπτομέρειες το μετάλλιο. Με έναν άλλο Σλοβάκο θα συγκροτήσει δίδυμο ο Σγουρόπουλος. Θα παίξει για πρώτη φορά με τον έμπειρο Λούμπομιρ Πίστεϊ.

Στο διπλό γυναικών η Τόλιου κάνει ζευγάρι με την πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Κατερίνα Γίμπρικ. Στο διπλό μικτό θα συνεργαστούν ο Γκιώνης και η Τόλιου, ενώ ο Σγουρόπουλος θα έχει δίπλα του την πολύ αξιόλογη αθλήτρια από το Λουξεμβούργο, Σάρα Ντε Νούτε.

Διαβάστε επίσης