Ενόχληση Χαρδαλιά από την παρουσία περιφερειακής συμβούλου στο πολυτελές δείπνο με Σπηλιωτόπουλο

Πρόκειται για ένα από τα "αγαπημένα παιδιά" του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, Μαίρη Κουρή

Άσχημες εντυπώσεις άφησε η συμμετοχή της Μαίρης Κουρή, περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, στο πολυτελές δείπνο γνωστού επιχειρηματία με τη συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Πέρα από τον κ. Σπηλιωτόπουλο, νέο σύμβουλο επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, στο δείπνο συμμετείχαν επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα της τηλεόρασης και καλλιτέχνες που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιώργου Πατούλη, η Μαίρη Κουρή -ακτινολόγος στο επάγγελμα- από αντιδήμαρχος Ηλιούπολης τοποθετήθηκε αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ -λίγο πριν από την αποχώρηση του πρώην περιφερειάρχη- ανέλαβε και τη γενική διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, του οργανισμού δηλαδή που ασχολείται με την προληπτική ιατρική στους ΟΤΑ και στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του ΙΣΑ. Η επιθυμία της να κατέβει ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2023 δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και ως εκ τούτου έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα με τον Πατούλη, ενώ μετά την «καρατόμησή» του εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά και εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος.

Το δείπνο στην κοσμική σύναξη, από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram -και στη συνέχεια κατέβηκαν- οι παρευρισκόμενοι, περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, χαβιάρι, μπλε καβούρι και μία ιδιαίτερη πάβλοβα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις είναι όμως κάτι που αποφεύγει και ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει διαμηνύσει ότι αναμένει χαμηλών τόνων συμπεριφορές από τους συνεργάτες του. Πολλώ δε μάλλον όταν στην κυρία Κουρή έχει αναθέσει και το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού στην Αττική.

Μάλιστα, το περιβάλλον του σημειώνει με νόημα ότι ο περιφερειάρχης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ολίσθημα της συνεργάτιδάς του. «Οφείλουμε να μιλάμε με τη δουλειά και το έργο μας. Υπερφίαλες και αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην παράταξή μας», ήταν το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά σε συνομιλητές του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα