Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων: Μήνυση κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν

'' Δεν δήλωσα ποτέ ψυχολόγος'' λέει η σύμβουλος

Μήνυση κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νεράκατέθεσε η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, εκπρόσωποι της Ένωσης μετέβησαν το μεσημέρι στο κτίριο της ΓΑΔΑ, βρέθηκαν στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων και κατέθεσαν εκ νέου μήνυση κατά της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων στις αρχές Ιουνίου έκανε λόγο για αντιποίηση επαγγέλματος και ζητούσε από την Ελένη Μυλωνοπούλου εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η κ. Μυλωνοπούλου είχε αντιδράσει, απαντώντας ότι δεν δήλωσε ποτέ ψυχολόγος. Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα είχε δηλώσει πως “έχουμε συγκεντρώσει πολλά στοιχεία και έχουμε συνεννοηθεί με τον νομικό μας σύμβουλο και θα προχωρήσουμε και παραπέρα νομικά. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε”.

Παράλληλα, διενεργείται και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη γυναίκα που εμφανίστηκε ως η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα