ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: Υποψήφιος ο Κατσίκης και συνεργασία με το Πράσινο Κίνημα

Νέα μεταγραφή για τον Κώστα Κατσίκη. Συμφώνησε και θα είναι υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Ν ασημειωθεί ότι ο κ. Κατσίκης ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία, πήγε μετά στον ΛΑΟΣ, εν συνεχεία στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τω΄ρα στην Ένωση Κεντρώων.

Ο κ. Κατσίκης συζήτησε με τον Βασίλη Λεβέντη και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση θίχτηκαν πολλά ζητήματα, σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων και αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου.

Στο μεταξύ το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Πράσινο Κίνημα. Η συνεργασία επετεύχθη μετά από συνάντηση των δύο πλευρών όπου επήλθε και προγραμματική σύγκλιση, ενώ εντός των ημερών θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και θα δοθεί ανάλυση των όσων αποφασίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται «στους συνδυασμούς της Ένωσης Κεντρώων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι και μέλη του Πράσινου Κινήματος υπό τους συμπροέδρους Ακρίβου Σωτηρία (Ρία) και Καλογράνη Κωνσταντίνο καθώς και αρκετά ακόμη πρόσωπα σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες που επιμελούνται του προγράμματος για την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη».

 

 

Διαβάστε επίσης