Επανυποβολή αιτήσεων πελατών Αγροτικής Χρήσης για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ

Μέχρι τις 24 Ιουνίου η προθεσμία

Η Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες της ότι από τη Δευτέρα 24 Μαΐου και για χρονικό διάστημα ενός μήνα, ο ΔΑΠΕΕΠ (Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης)  δίνει τη δυνατότητα επανυποβολής των αιτήσεων των πελατών Αγροτικής Χρήσης (κατηγορία Β.4) προκειμένου να υπαχθούν σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τον αναδρομικό υπολογισμό ΕΤΜΕΑΡ των ετών 2019-2020.

Στο linkmeiwmenes-xrewseis-agrotwn.dapeep.gr του Υποσυστήματος Παροχών Αγροτικής Χρήσης του ΔΑΠΕΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ, είτε ως νέος δικαιούχος είτε να τροποποιήσουν την προηγούμενη αίτησή τους που υπέβαλαν την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2020.

Από τη ΔΕΗ επισημαίνεται ότι αν το αίτημα του ενδιαφερόμενου εγκριθεί από το ΔΑΠΕΕΠ θα υπαχθεί σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ και οι καταναλώσεις του για τα έτη 2019 και 2020 θα επανατιμολογηθούν αναδρομικά, με μειωμένη τιμή χρέωσης ΕΤΜΕΑΡ 9,01 €/MWh.

Σε αντίθετη περίπτωση, για τις καταναλώσεις των παραπάνω ετών θα χρεωθεί αναδρομικά με την τιμή Χρέωσης Βάσης του ΕΤΜΕΑΡ, δηλαδή με 17 €/MWh.

Στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ και στον σύνδεσμοdapeep.gr/perivallon/diarroi-anthraka/meiomenes-xreoseis-etmeap υπάρχουν διαθέσιμες αναλυτικές πληροφορίες για τους δυνητικούς δικαιούχους και για τη διαδικασία της αίτησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα