Επεχείρισε προξενιό ο Κούγιας

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...


Γκρίνιαξαν στον Ολυμπιακό για τους δανεικούς που πήρε η Λάρισα από τον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, παραμονές του αγώνα που έδινε η ομάδα του Πειραιά στη θεσσαλική πόλη. Ο Αλέξης, όμως, διεμήνυσε πως δεν αλλάζει κάτι στις σχέσεις του με τους «ερυθρόλευκους».

Στην πιάτσα λέγεται και πως ο Κούγιας επεχείρησε να κάνει προξενιό ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τους Πειραιώτες. Με βασικό επιχείρημα ότι έχουν κοινό εχθρό: την ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ο δικηγόρος υποστήριξε ότι οι… τρεις τους είναι επενδυτές και βάζουν τα χρήματά τους στο ποδόσφαιρο, ενώ «ο άλλος δεν βάζει ούτε ευρώ», όπως επανέλαβε πολλές φορές για να γίνει πειστικός. Χωρίς μέχρι τώρα να ’χει πετύχει τον στόχο του.

Τις προσπάθειες του Κούγια, πάντως, στηρίζει με κάθε τρόπο ο Μάκης Γκαγκάτσης. Είναι πλέον καθημερινή η επαφή τους. Με συνδετικό κρίκο τον Βασίλη, αν και ο Αλέξης όταν τον ρωτούν από τον Πειραιά αρνείται κάθε επαφή με τον πατήρ Γκαγκάτση. Για τον Μάκη, ωστόσο, λέει τα καλύτερα όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα