Επενδυτής εκ Βολιβίας(;)

Λίγες μόλις ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στον Άρη κυκλοφόρησε η φήμη ότι ένας ζάμπλουτος Βολιβιανός επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Μπολιβάρ, Μαρσέλο Κλαουρέ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας «Brighstar». Η συγκεκριμένη επιχείρηση (με έδρα τις ΗΠΑ), την περασμένη σεζόν, έκανε τζίρο 1,26 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που δείχνει την οικονομική δύναμη του Βολιβιανού.

Επιπλέον, ο Κλαουρέ διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες (με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό), όσο και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Βέβαια, φαντάζει πολύ δύσκολο ένας τόσο πλούσιος άνθρωπος, με τις διασυνδέσεις του, να επιθυμεί να εμπλακεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω του υπερχρεωμένου Άρη. Κι αυτό γιατί υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις συλλόγων στην ήπειρό μας, που προσφέρονται για επενδύσεις στη «Γηραιά ήπειρο». Οι «κίτρινοι» περνούν δύσκολες στιγμές και όσο κι αν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης έχει τονίσει ότι ψάχνει στο εξωτερικό για επενδυτές, θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα.

Πάντως όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα (ευχές όλων να είναι υπαρκτό, αλλά μάλλον δεν είναι), τόσο το καλύτερο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που δίνει μάχη αγωνιστικά (να αποφύγει τον υποβιβασμό) και διοικητικά.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τον Κλαουρέ με τον πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ:

5a3b653c93d640e88e64cf5f4ea5bc58 I131122_162858_1306760oTextCS_51939907-2843285

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα