Έπεσε η αυλαία για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Η απρόσμενη ανακοίνωση του παρουσιαστή για τη νέα σεζόν

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε το πρωί της Κυριακής (24/7) ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς η σημερινή εκπομπή «Καλημέρα» ήταν η τελευταία για τη σεζόν.

Μία ημέρα μετά το «αντίο» του Δημήτρη Καμπουράκη, αποχαιρέτησε και ο παρουσιαστής και μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στις 20 Αυγούστου με μία «άλλη, εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη εκπομπή».

«Είναι εδώ όλοι οι καλοί συνάδελφοι και ωραίοι. Πάνω σε αυτούς στηρίζεται 11 χρόνια αυτή η επιτυχία. Είναι επιτυχία δικιά σας… Θα συνεχίσουμε από τις 20 Αυγούστου και μετά με μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκπομπή, ανανεωμένη με πολλά καινούρια στοιχεία για τα οποία θα σας ενημερώσω έγκαιρα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη συνέχεια, και έχοντας ως φόντο το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο, ανέφερε: «Ευγνωμοσύνη σε εσάς, απέραντη αγάπη και να ξέρετε ότι σε αυτό το χωριό γεννήθηκα, σε αυτό το χωριό μεγάλωσα, είναι ο Μαραθόκαμπος Σάμου…. Όταν είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν υπάρχουν ούτε βασιλιάδες ούτε πρίγκιπες της ενημέρωσης. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι. Καλημέρα σας…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα