Επικίνδυνος ο Τσαμούρης… Μπάχαλο και στο Ατρόμητος-Βόλος

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πόσο ακατάλληλοι είναι ορισμένοι Έλληνες διαιτητές επιβεβαιώνεται σε διαδοχικά παιχνίδια της Super League1, όμως προκαλεί μεγάλες απορίες ότι διατηρούνται στους πίνακες και να συνεχίζουν να σφυρίζουν παρ’ ότι είναι ανεπαρκείς.

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης είναι ο διαιτητής που δεν είδε το χέρι του Βιερίνια πέρσι, στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο τον διατηρούν στη Super League1, αλλά τον βάζουν να παίζει και πολλά παιχνίδια, όπως το μεσοβδόμαδο για το Κύπελλο μεταξύ Ατρόμητου και Βόλου, το οποίο έγινε… ροντέο με τις αποφάσεις του.

Ο εν λόγω ρέφερι μέτρησε ένα άκυρο πέναλτι και έδωσε δύο αποβολές, με αποτέλεσμα να αδικήσει και τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως να καθορίσει ο ίδιος το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αφού στο πρώτο ημίχρονο πήγε να δώσει μόνος του την πρόκριση στον Βόλο και στο δεύτερο κράτησε τον Ατρόμητο ζωντανό με τις αποφάσεις του…

Ο Τσαμούρης και ο κάθε «Τσαμούρης» είναι επικίνδυνοι και ακατάλληλοι, αλλά το θέμα είναι γιατί ο Περέιρα τους διατηρεί στους πίνακες και συνεχίζει να τους βάζει σε παιχνίδια…

Διαβάστε επίσης