Επιστολική ψήφος: Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στη Γενεύη, γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη

Την εγγραφή της κορυφαίας Ελληνίδας καλλιτέχνιδας γνωστοποίησε  ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Γενεύη, Αλέξανδρος Γεννηματάς

Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Γενεύη, Αλέξανδρος Γεννηματάς.

«Η κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνις Nana Mouskouri επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο για να εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου! Κουβεντιάσαμε για τη μουσική, για την Ελλάδα και βεβαίως για το πόσο εύκολο είναι πλέον να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα από όπου και αν βρισκόμαστε στο εξωτερικό. Ευχαριστούμε Νανά για την εμπιστοσύνη» έγραψε ο κ. Γεννηματάς.

«Συναφώς, σας υπενθυμίζουμε ότι το Γενικό Προξενείο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, ειδικά για να εξυπηρετήσει όσους Έλληνες πολίτες χρειάζονται συνδρομή για να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου» πρόσθεσε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα