Επιστρέφει στην Basket League ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στην Basket League, ο Ολυμπιακός. Μετά από δύο χρόνια απουσίας απ’ την κατηγορία η ομάδα του Πειραιά θα πάρει μέρος ξανά εκεί που ανήκει. Η παρουσία του γενικού διευθυντή του συλλόγου Νίκου Λεπενιώτη στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποτελεί μία ξεκάθαρη ένδειξη αυτής της εξέλιξης. Θα γίνει πράξη με την κατάθεση του σχετικού φακέλου συμμετοχής στο Πρωτάθλημα που θα πρέπει να συμβεί μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Πριν από λίγο μάλιστα η διοργανώτρια αρχή καλωσόρισε πίσω την κατηγορία τόσο τον Απόλλωνα Πάτρας, όσο και τον Ολυμπιακό με ανακοίνωση που ανέφερε:

«Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές.

Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα