Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τον εντοπισμό του οδηγού που μετέφερε την «μαυροφορεμένη» γυναίκα

Τι είπε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας

Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εντοπίσει τον οδηγό που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε και μάλιστα ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη» λίγα μέτρα πιο κάτω, περίπου 7 λεπτά προτού η δράστις ρίξει το βιτριόλι στην 34χρονη.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο δικηγόρος, της νεαρής κοπέλας, Απόστολος Λύτρας καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 διέψευσε αυτές τις πληροφορίες σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, είπε ότι παραμένει κρίσιμη και πως σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο, ενώ απάντησε σε σχετική ερώτηση πως «έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει». Υπενθυμίζεται ότι χθες η 34χρονη έδωσε στις Αρχές την πρώτη της γραπτή κατάθεση.

 

Διαβάστε επίσης