Επίθεση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ σε ΣΥΡΙΖΑ για αιγιαλό και ρύθμιση για εφοπλιστές

Εφ’ όλης της ύλης σφυροκόπημα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και την ρύθμιση για την μείωση της συνεισφοράς των εφοπλιστών.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ στην Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε «συγχαρητήρια» στον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε από κεντροαριστερός δεξιός γιατί όπως είπε «έπηξε» το κεφάλι του, ενώ σχολιάζοντας την ρύθμιση για την μείωση της εθελοντικής συνεισφοράς των εφοπλιστών, είπε ότι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όχι απλώς κωλοτούμπας «αλλά μιας μοίρας που δεν έχουν τα μαθηματικά».

«Ο Μητσοτάκης το κόμμα των ελίτ και ο Τσίπρας το κόμμα των φτωχών, με πρώτο φτωχό τον Πέτρο Κόκκαλη» είπε ο κ. Γεωργιάδης, καταλήγοντας ότι αυτός «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μούρλια»

Για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φανεί προοδευτικό κόμμα, στηριζόμενος στα στελέχη της καραμανλικής δεξιάς, της δεξιάς του Καμμένου και των υπολειμμάτων του Άκη, με Πολάκηδες, Πετσίτιδες και Ρασπούτιν έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι η χρυσή χορηγός της ΧΑ γιατί στο θέμα των Πρεσπών υποτίμησε το πατριωτικό φρόνημα του λαού.

«Για να υπάρξει αναβαθμισμένο προοδευτικό κίνημα πρέπει να τρέξουμε την διαδρομή της στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με ταυτόχρονη στρατηγική νίκη του ΚΙΝΑΛ», κατέληξε ο κ. Μανιάτης.

Διαβάστε επίσης