Επιτυχία: Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε τον Έκι Γκονζάλες

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ο Παναθηναϊκός όφειλε μέχρι πρόσφατα χρ΄ήματα στον Έκι Γκονζάλες, τον Αργεντινό που είχε παίξει στους «πράσινους» για μια τετραετία, το διάστημα μεταξύ 2004 και 2008….

Και να ταν μόνο αυτός…

Τα τρία μεγαλύτερα “αγκάθια”  που έπρεπε να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός, ήταν οι οφειλές προς τον Αντρέα Στραματσόνι (585.000 ευρώ), τον Έκι Γκονζάλες (λίγο πάνω από 500.000 ευρώ, ως “υπόλοιπο” παλιότερου χρέους 1,2 εκατ. ευρώ που του είχε επιδικαστεί από τη FIFA μετά τη μονομερή λύση του συμβολαίου του την άνοιξη του 2008), αλλά τον Λαουτάρο Ρινάλντι (520.000 ευρώ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο Παναθηναϊκός έχει εξοφλήσει πλήρως πλέον τόσο τον Έκι Γκονζάλες, όσο και τον πρώην Ιταλό τεχνικό της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι και τους συνεργάτες του, τηρώντας σταθερά τις πληρωμές των δόσεών τους και οι συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν «σβηστεί» πια απ’ το συνολικό χρέος της ΠΑΕ.

Αντίστοιχα, απομένει πλέον ένα μικρό ποσό για να εξοφληθεί ολοσχερώς και ο Ρινάλντι, ενώ προχωρά με την ίδια σταθερότητα και η αποπληρωμή των δόσεων και στους υπόλοιπους διακανονισμούς με τους παλιούς πιστωτές του «τριφυλλιού».

To λες και …επιτυχία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα