ΕΠΟ: Ποια Super League 2; Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν ο στόχος!

Πριν από τις γιορτές (πριν ακόμη δηλαδή αποφασιστεί αν η Super League 2 θα μπορούσε να παίξει στο Κύπελλο) η ΕΠΟ έσπευσε να ανακοινώσει την συμμετοχή των ομάδων της κατηγορίας στην διοργάνωση.

Γιατί το έκανε αυτό όταν ακόμη και σήμερα (5 Ιανουαρίου) δεν είναι γνωστό αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2;

Είναι προφανές ότι στην ΕΠΟ ήθελαν να δεσμεύσουν την ημερομηνία της 13ης Ιανουαρίου (που υποτίθεται ότι θα γίνονταν οι αγώνες του Κυπέλλου με τις ομάδες της Super League 2) , αλλά και την 20η Ιανουαρίου για να μην μεταφέρουν μια βδομάδα νωρίτερα τα παιχνίδια των ζευγαριών της Super League 1 για τις οποίες σήμερα έγινε η κλήρωση των αγώνων.

Μ αυτόν τον τρόπο ανάγκασαν την Super League να ορίσει το εξ΄   αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στις 13 Ιανουαρίου.

Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε απ  αυτή την απόφαση και φαίνεται από το πρόγραμμα των αγώνων του….

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (7/1), με τον Βόλο (10/1) στην Τούμπα, με τον Ολυμπιακό (13/1) στην Τούμπα.

Ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια σε διάστημα εφτά ημερών. Με τον Αστέρα στην Τρίπολη (6/1), με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (9/1) και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/1).

Με απλά λόγια όταν η ΕΠΟ έβαζε στο κόλπο του Κυπέλλου τις ομάδες της Super League 2 δεν είχε στο μυαλό της το …καλό του αθλήματος, αλλά πως θα βόλευε το αίτημα του ΠΑΟΚ που ήθελε να παίξει στις 13 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα γιατί θα τον έβρισκε μετά από τρία εκτός έδρας παιχνίδια…

Ενώ αν το ματς οριζόταν  στις 20 Ιανουαρίου (με μετάθεση των αγώνων του Κυπέλλου η κλήρωση των οποίων έγινε σήμερα για τις 13 του μηνός) το εξ αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα γινόταν λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα….

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα