Έρχονται οι ανανεώσεις

Σαφής και δηλωμένη από τα αρμόδια χείλη του Νίκου Νταμπίζα είναι η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάρλος Ζέκα που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015.

Φαίνεται ότι τελικά ότι το θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ότι εντός Οκτωβρίου αν οι διαπραγματεύσεις κυλήσουν το ίδιο καλά με τα νούμερα όσο και με τα… λόγια τότε ο Πορτογάλος θα υπογράψει διετή επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017.

Ο ατζέντης του παίκτη που έχει μιλήσει ήδη με τον Νίκο Νταμπίζα, έχει μεταφέρει στον πελάτη του την πρόθεση του Παναθηναϊκού και ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του έχει μεταφέρει την απόλυτη ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη αφού επιθυμεί διακαώς να μείνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Παναθηναϊκό.

Ανάλογη είναι η πρόθεση της ΠΑΕ και για το συμβόλαιο τού Τάσου Λαγού, ως επιβράβευση της παρουσίας του στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Το συμβόλαιο του Βολιώτη μέσου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και στο «τριφύλλι» θέλουν να τον «δέσουν» πολύ πριν από την 1η Ιανουαρίου προκειμένου να προλάβουν τυχόν «μνηστήρες», κρατώντας τον Λαγό στα πράσινα για άλλα δύο χρόνια (ήτοι ως τον Ιούλιο του 2016).

Αυτές οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν βέβαια, καθώς εντάσσονται στο τριετές – τετραετές πλάνο για το οποίο έχει μιλήσει και ο Νίκος Νταμπίζας.

Διαβάστε επίσης