Έβγαλε…απόφαση ο Μπαλτάκος: «Δεν απέδειξε τίποτα ο Ολυμπιακός»

Για την μεθεπόμενη βδομα΄δα προσδιορίζεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ως προς το θέμα της πολϋιδιοκτησίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η δίκη ξεκίνησε, αλλά διακόπηκε για να συνεχιστεί την Τρίτη, εφόσο τον επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ πάντως, Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έβγαλε την…απόφαση, λέγοντας:

«Μετά την απόφαση του διοικητικού εφετείου δεν νοείται δεσμευτικότητα της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επιμείναμε πολύ στη δεσμευτικότητα διότι ξέρουμε ότι αν το δικαστήριο μπει στην ουσία δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ο Ολυμπιακός για να τεκμηριώσει την πολυιδιοκτησία διατύπωσε μια ατελείωτη σειρά ερωτημάτων. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαστική απόφαση στα χρονικά που να στηρίζει μια ποινή σε ερωτήματα. Δεν απέδειξε τίποτα ο Ολυμπιακός.

Σε κάποια στιγμή, πολύ εύστοχα ο δικηγόρος της Ξάνθης, ο κ. Χριστοδούλου, είπε: “ωραία αυτά που μας λέτε, αποδείξεις έχετε;”. Αποδείξεις πως ο ΠΑΟΚ ελέγχει την Ξάνθη, από τη στιγμή που Συγγελίδης και Πανόπουλος έχουν το 94% των μετοχών. Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να είναι αποκλειστικοί μέτοχοι και να ελέγχει την ομάδα κάποιος άλλος με τα βοηθητικά; Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν στέκονται ούτε στην κοινή λογική, ούτε στη νομική λογική. Από τη στιγμή που Συγγελίδης και Πανόπουλος έχουν το 94% των μετοχών μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν δ.σ., να πουλήσουν την ΠΑΕ, να πάνε σε άλλο γήπεδο. Πώς τους ελέγχει ο Σαββίδης τότε;».

Διαβάστε επίσης