Έβλεπε πέναλτι στην Τούμπα ο Κάκος

Απολαυστικός γι άλλη μια φορά ο Τάσος Κάκος προσέφερε πλούσια διασκέδαση στους λίγους τηλεθεατές που (όπως δείχνουν τα νούμερα της τηλεθέασης) έχουν απομείνει να βλέπουν Total Football στο Open.

Επειδή, ακόμη και στον ΠΑΟΚ, έλεγαν ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Παναθηνα¨ϊκού φρόντισε να δώσει δίκιο στους «πράσινους« για τις διαμαρτυρίες τους, αλλά ….ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν θα έδινε ούτε ο Γιώργης ο Σαββίδης….

H πλάκα είναι ότι ο Κάκος επιχείρησε να πείσει τους δύσμοιρους τηλεθεατές ότι και το γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε μπορεί να ακυρώθηκε…σωστά από την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε το φάουλ διότι οι παίκτες σταμάτησαν και ο Μακέντα συνέχισε την προσπάθειά του και πέτυχε το γκολ για τους «πράσινους».

«Σε μία κλασσική περίπτωση πλεονεκτήματος, βιάστηκε να σφυρίξει το φάουλ. Μπορεί στην εξέλιξη να υπάρχει γκολ, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί έχει σφυρίξει. Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ.Η σωστή χρήση του πλεονεκτήματος, ομορφαίνει το παιχνίδι. Εδώ μόνο αυτό δεν έγινε. Είναι ένα δείγμα της ποιότητας του διαιτητή αυτό. Άλλο το φινλανδικό ποδόσφαιρο, άλλο η φινλανδική διαιτησία. Η φινλανδική διαιτησία είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη!» είπε ο Κάκος για την επίμαχη φάση της ακύρωσης του γκολ και για να το …ισοφαρίσει – ώστε να ναι σίγουρος ότι το κοινό της Τούμπας δεν θα τον κακοχαρακτηρίσει- σχολίασε για μια  φάση στο τέλος, με τον Κρμέντσικ και τον Βέλεθ στην περιοχή:

«Ο επιθετικός μετά το πάρσιμο που κάνει με το δεξί πόδι, δέχεται ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και θα ανατραπεί. Η επαφή αυτή προκαλεί την πτώση. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Είναι παράβαση που δε δόθηκε. Μπορεί για το διαιτητή να είναι δύσκολη, αλλά για τον VAR όχι. O αμυντικός ανατρέπει τον επιθετικό και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Κάθε βδομάδα ξεπερνάει τον εαυτό του ο Κάκος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα