Έξαλλος ο Τζόκοβιτς με Ναδάλ και Τσιτσιπά

Απομονωμένος και χωρίς στήριξη από τους άλλους τενίστες αισθάνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νικ Κύργιου.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκάλυψε μάλιστα ότι το Νο1 του κόσμου του έστειλε μήνυμα για να τον ευχαριστήσει, ενώ άσκησε κριτική σε αθλητές όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Άντι Μάρεϊ, για το γεγονός ότι δεν έχουν στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Χαρακτηριστικά ο Κύργιος αποκάλυψε για το πως αισθάνεται ο «Νόλε»: «Ως άνθρωπος σίγουρα αισθάνεται απομονωμένος από εμάς τους υπόλοιπους. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, σαν μην κάνει τίποτα σωστό. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και μου είπε “ευχαριστώ για τη στήριξη”. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν εγώ αυτός που θα τον στήριζε. Ανθρώπινα, χρειάζεται στήριξη από τους άλλους παίκτες. Ο Τσιτσιπάς, εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχεις τις απόψεις του για τα εμβόλια. Ο Μάρεϊ πάντα θα πει το σωστό πράγμα. Ο Ναδάλ, ό,τι να’ ναι. Αλλά αδερφέ, πού είναι η στήριξη; Φανταστείτε πώς αισθάνεται, πιθανότατα χρειάζεται στήριξη από τους παίκτες και την παίρνει από εμένα. Τι στο διάολο;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα