Έληξε η περιπέτεια του Λάκη: «Θυμάμαι ότι ακόμα έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια»

"Δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού"

Με δήλωσή του ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την την είδηση ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα λιποθυμικό επεισόδιο -όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό- απλά χτύπησε σε κούφωμα και τηλεφώνησε άμεσα στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για μένα. Δεύτερον, να ενημερώσω τι δεν συνέβη. Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού, αργά την νύχτα. Συμβαίνουν αυτά.

Με πλήρεις τις αισθήσεις τηλεφώνησα στο ΥΓΕΙΑ και συναντήθηκα με το ασθενοφόρο στον δρόμο γιατί από το άγχος μου να φτάσω στο νοσοκομείο είχα ξεκινήσει από μόνος μου.

Ευχαριστώ τους γιατρούς μου εκεί, τον κ. Πολιτάκη, τους γιατρούς που δεν είδα ενώ μου κάναν τα ράμματα, τον κύριο Καρταπάνη που είναι η ψυχή του ΥΓΕΙΑ καθώς και όλο το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ για την φροντίδα που είχα.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχω πάθει κάτι σοβαρό, θυμάμαι ακόμα ότι ζω σε μια σταθερή χώρα, ότι ακόμα έχουμε Νέα Δημοκρατία , ότι η αντιπολίτευση κοιμάται όρθια και Τρίτη 28 Μαΐου θα σας δω στο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ, στο CHRISTMAS THEATER γιατί σας πεθύμησα.

Λάκης Λαζόπουλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα