Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη που πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουιν

 Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Rust»,Τζόελ Σόουζα, ο τραυματίστηκε  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, φέρεται να έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent αποκάλυψε πως ο Τζόελ Σόουζα βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί με ελαφριά τραύματα.

Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, καθίσταται σαφές πως είναι αδύνατο ο σκηνοθέτης να εισήχθη σε ΜΕΘ, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, και μέσα σε λίγες ώρες να έλαβε εξιτήριο.

Oι αρχές ερευνούν πώς είναι δυνατόν να εκπυρσοκρότησε το φαινομενικά άσφαιρο όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός την ώρα που γύριζε μια σκηνή, έχοντας πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και από τον ίδιο τον Μπάλντουιν, ο οποίος εμφανίστηκε συγκλονισμένος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν πράγματι το όπλο που κρατούσε ο αμερικανός ηθοποιός είχε άσφαιρα, ή αν κάποιος έβαλε μέσα πραγματικές σφαίρες, ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα