Εξώδικο Ανδρουλάκη στον Καμμένο για προκλητικά υπονοούμενα σχετικά με την παρακολούθησή του

Την οργή του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσαν δύο πρόσφατες αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με τις υποκλοπές

Την οργή του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσαν δύο πρόσφατες αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με τις υποκλοπές, όπου άφηνε προκλητικά υπονοούμενα για τους λόγους της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ΕΥΠ.

Στις αναρτήσεις του, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριζε πως «αν αποκαλυφθεί ο λόγος που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Ανδρουλάκη, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην μπει καν στην Ευρωβουλή». Σε άλλη πιο υπαινικτική ανάρτηση, αναφέρεται σε «Έβρο, Θράκη και Ευρωβουλή» χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου, ζητώντας του να αποσύρει τις επίμαχες αναρτήσεις εντός 3 ημερών αλλιώς θα προχωρήσει σε αγωγή.

Ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει και στο παρελθόν υπονοούμενα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ωστόσο οι τελευταίες αναρτήσεις λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές αποτέλεσαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε προαναγγείλει χθες, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Καμμένου για τις αθλιότητες που διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα