Εξώδικο Κούγια σε Δούκα και καυστική απάντηση του δεύτερου

Ο Λευτέρης Δούκας έλαβε σήμερα εξώδικο από τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να ανακαλέσει γραφόμενά του σε προηγούμενη ανάρτησή του – απάντηση για τη στάση του γνωστού δικηγόρου απέναντι στον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ το έκανε γνωστό μέσω νέας ανάρτησής του στα social media όπου δίνει και την απάντησή του στο αίτημα Κούγια.

«Παρέλαβα σήμερα εξώδικο από τον κορυφαίο ποινικολόγο της χώρας, το οποίο και θα αποτελέσει κορωνίδα του βιογραφικού μου. Μέγιστη τιμή να ασχολείται μαζί μου ένας νομικός του δικού του -ηθικού- αναστήματος.

Μέσω αυτού ζητά ν’ ανακαλέσω τα γραφόμενα μου στην προηγούμενη ανάρτηση, κάτι που είμαι υποχρεωμένος να πράξω.

Όχι επειδή φοβάμαι τις ποινικές συνέπειες, αλλά επειδή στις δέκα (!!!!) σελίδες αποτύπωσε συγκλονιστικές λεπτομέρειες της προσφοράς του στην κοινωνία.

Θα μπορούσε να περιλάβει και την αντίστοιχη στην ανθρωπότητα, σίγουρα τον απέτρεψε όμως η ταπεινότητα που ανέκαθεν τον χαρακτήριζε.

Αναφέρθηκε δυο φορές στην 50ετή παρουσία του στον χώρο, που με πρόχειρους υπολογισμούς φανερώνει την ηλικία του, καθιστώντας τον έτσι αξιοσέβαστο και λόγω αυτής. Εκτός κι αν προσμετρά και τα παιδικά χρόνια που από συνήθεια έστελνε εξώδικα στους συμμαθητές του, επειδή δεν τον έπαιζαν.

Υποστηρίζει πως οι έγκλειστοι πελάτες του σε φυλακές δεν ξεπερνούν τους δέκα, κάτι που δεν αμφισβητείται αφού όλοι αποφυλακίζονται όταν εκτίσουν τις ποινές τους.

Σημαντική επίσης η αναδρομή στην παραγοντική παρουσία του σε διάφορες ομάδες που ίσως ξεπερνούν τους νομούς της χώρας.

Ο άμεμπτος χαρακτήρας που επικαλείται είναι τελικά αυτός που τον καταξίωσε και στον χώρο του ποδοσφαίρου, γι αυτό και κάθε φορά ο επίλογος συνοδευόταν με ταμπέλα που έγραφε: (τηλέ)persona non grata.

Να τον ενημερώσω επίσης, πως η σελίδα υφίσταται πολύ πριν την έναρξη της εργασιακής σχέσης μου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που σημαίνει πως απηχεί προσωπικές απόψεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει δική της ιστοσελίδα καθώς και σελίδες στα Social media, όπου δημοσιεύονται ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και κάθε είδους επίσημες τοποθετήσεις της.

Τέλος επειδή έκανε μνεία και στην φωτογραφία που συνόδευσε την ανάρτηση, επέλεξα μια από αυτές που αναδεικνύουν την γοητεία καθώς και την celebrity πλευρά της προσωπικότητας του.

Αν είχα σκοπό να τον προσβάλλω, θα ανέβαζα μια από τις αμέτρητες που κυκλοφορούν και τον απεικονίζουν σε κατάσταση παράκρουσης, πότε να φτύνει και πότε να χειροδικεί, σε πόζες που παραπέμπουν στον άνθρωπο του Νεάντερταλ.

Στην προσπάθεια να επανορθώσω, δημοσιεύω μια που αναδεικνύει την αγέρωχη κορμοστασιά του..»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα