Ευρωεκλογές 2024 – Το προεκλογικό του σποτ του Δ. Τσιόδρα: «Ζητώ να μου δώσετε δύναμη»

"Κάνω το επόμενο βήμα και ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη", λέει στο βίντεο που δημοσίευσε

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας δημοσίευσε το σποτ του, ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία από το χωριό Μάναρη Αρκαδίας, από όπου και κατάγεται, και ζητώντας την ψήφο των πολιτών για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Από αυτό εδώ το χωριό, Μάναρη Αρκαδίας, ξεκίνησε το ταξίδι της ζωής μου τον Οκτώβριο του 1959. Ο πατέρας μου ήταν εργάτης στον σιδηρόδρομο και η μητέρα μου αγρότισσα. Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, χτισμένη το 1867, ήταν το κέντρο ζωής του χωριού» λέει αρχικά στο βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος από το 2019 αποτελούσε στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνοντας την καίρια θέση του Διευθυντή Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Τσιόδρας:

https://www.facebook.com/watch/?v=1380019659372591

Και προσθέτει: «Το 2019 είπα ναι στην τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Συμμετείχα στην ομάδα που έδωσε μεγάλες μάχες με επιτυχία στη διάρκεια πρωτόγνωρων κρίσεων. Τώρα κάνω το επόμενο βήμα. Στις ευρωεκλογές του Ιουνίου είμαι υποψήφιος και ζητώ την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρώπη» για να καταλήξει: «Η διαδρομή μου μού έδωσε την γνώση. Ζητώ από εσάς να μου δώσετε την δύναμη. Μαζί θα φέρουμε μία ακόμα νίκη εμπιστοσύνης. Για τη Νέα Δημοκρατία. Για την πατρίδα μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα