Φαν’ τ Σιπ: «Δεχτήκαμε δυο γκολ από το πουθενά»

Στον κόσμο του δείχνει ο Τζον Φαν’ τ Σιπ, καθώς δεν έχει την αίσθηση της κατάστασης που έφερε την εθνική μετά την ήττα απ’ την Σουηδία

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως επισήμανε στους παίκτες του πως έπρεπε να σκοράρουν, αφού μόνο έτσι μπορούν να νικήσουν και στάθηκε στον τρόπο που δέχτηκαν τα δύο τέρματα και αναφέρθηκε στο μέλλον που έχει αυτή η ομάδα.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά έπρεπε να σκοράρουμε, γιατί ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όπως και έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεχτήκαμε δύο γκολ από το πουθενά και δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, δυστυχώς δεχτήκαμε και την κόκκινη κάρτα και δεν μπορέσαμε να έχουμε το ρυθμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έδειξε η ομάδα σήμερα.

Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και υπάρχει πολύ μέλλον για αυτήν την ομάδα, έχουμε ένα νεαρό γκρουπ παικτών, που έχουν πολλά ποιοτικά χρόνια μπροστά τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα