Φιορεντίνα:«Ξέρουμε τι μας περιμένει στον τελικό»

«Ξέρουμε τι μας περιμένει στον τελικό». Αυτά-μεταξύ αλλων- είπε ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα-αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League (29/5)-Πιέτρο Τερατσιάνο σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Serie A.

«Η προσμονή μεγαλώνει κάθε μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμα περισσότερο. Τώρα έχουμε μια σημαντική δέσμευση με την Κάλιαρι, μετά θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε έναν τελικό που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σας δίνει τη σιγουριά ότι θα φτάσετε στην Ευρώπη, τότε είναι σαφές ότι κάποια αναφορά στον τελικό έχει ήδη γίνει. Είναι μια θεμελιώδης δέσμευση τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, οπότε είναι φυσιολογικό να πηγαίνουν εκεί περισσότερες από μία σκέψεις. Από πέρυσι ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε από συναισθηματική άποψη πέρυσι θα πρέπει να μας βοηθήσει, παίξαμε σε έναν σπουδαίο τελικό, χαμένο με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι διαφορετικός αγώνας από πέρυσι, επίσης γιατί κάθε τελικός είναι διαφορετικός και αυτό που έχεις κάνει μέχρι εκείνο το σημείο έχει σχετικά μικρή σημασία», τόνισε, ενώ συνέχισε μιλώντας για την καριέρα του:

«Ξέρω από πού ξεκίνησα, είναι κάτι που με έχει πλουτίσει ειδικά σε επίπεδο χαρακτήρων: Είμαι περήφανος για τον δρόμο που έχω ακολουθήσει. Μερικές φορές το είδος της καριέρας που έχεις μπορεί να σε απομακρύνει από ορισμένα πράγματα, υπάρχουν πολλοί παίκτες σε χαμηλότερες κατηγορίες που ίσως αξίζουν μια ευκαιρία στην πρώτη κατηγορία. Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία που έχω ακολουθήσει, πάντα δούλευα σκληρά για να είμαι έτοιμος. Το να έχεις αυτοπεποίθηση σίγουρα σου δίνει το προβάδισμα για να μπορείς να δείχνεις πάντα σε κάθε αγώνα.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα