Φρίκη στην Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Τι λένε τα πρώτα στοιχεία

Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η κοινωνία της Καλλιθέας, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε 34χρονη γυναίκα νωρίς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 34χρονη φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από μία γυναίκα την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην 34χρονη, φορώντας μάσκα, και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έσπευσε να βοηθήσει την 34χρονη η οποία τελικά μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα.

Στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν ξεκινήσει έρευνα και συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Παράλληλα, αναμένουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη όταν της το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι ερωτική αντιζηλία.

Διαβάστε επίσης