Γενικό προσκλητήριο στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού: «Όλοι Παλατάκι»

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών στο  Παλατάκι για τον αγώνα του πρωταθλήματος γυναικείου βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

«Σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο «Παλατάκι», τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανεβούν τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Οι αδερφές Λι, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του AC PAOK TV, για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα