Γεωργιάδης κατά Δούκα: Δεν αργεί η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ

«Φαιδρή» χαρακτήρισε ο υπ. Εργασίας την παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος τάχθηκε ενάντια στην κοπή δέντρων στην πλατεία Εξαρχείων

Επίθεση στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, πραγματοποίησε μέσω Twitter o υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας μάλιστα ότι «δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη έγινε με αφορμή την παρέμβαση του κ. Δούκα, νωρίτερα σήμερα, ενάντια στην κοπή των δέντρων στην πλατεία Εξαρχείων, στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό.

Στη δική του ανάρτηση, ο Χάρης Δούκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από το πρωί κόβονται δέντρα στην πλατεία Εξαρχείων. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Κανένα χαμένο δέντρο και διαβούλευση ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή. Δεν είναι δυνατόν ένα περιβαλλοντικό και φιλολαϊκό έργο όπως το Μετρό να αποτελεί αντικείμενο οξυμένης αντιπαράθεσης. Καλούμε την ανάδοχη εταιρεία να σταματήσει αμέσως τις εργασίες κοπής και να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο για τις μεταφυτεύσεις των δέντρων και τη βιωσιμότητά τους. Κάθε δέντρο που κόβεται, αφαιρεί ανάσες ζωής. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε κατασκευή, όσο σημαντική και αν είναι αυτή».

Αναδημοσιεύοντας και σχολιάζοντας την ανάρτηση του νέου δημάρχου της Αθήνας (σ.σ. αναλαμβάνει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά του 2024), ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Ο @h_doukas έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα….πιστεύω ότι δεν είναι μακρυά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης…πάντως το Metro πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος Δήμαρχος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα