Γεωργιάδης: Όλες οι επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί των ημερών μου, ήταν νόμιμες “με τη βούλα”

«Αντίθετα, η δικαστική έρευνα απέδειξε ότι η εταιρεία security που προστάτευε ο Πολάκης εξέδιδε εικονικά τιμολόγια» αναφέρει ο υπουργός Υγείας

Δημοσίευμα για τις «καθ’ όλα νόμιμες» επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί των ημερών του Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Υγείας. Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός αναφέρεται και στην εταιρεία security που σύμφωνα με τα λεγόμενά του προστάτευε ο Παύλος Πολάκης και για την οποία έδινε ο ιδιος παράνομες εντολες πληρωμής της και εξέδιδε εικονικά τιμολόγια.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Σήμερα η εφημερίδα @Mpamnews του @KousoulosPetros αποκαλύπτει ότι με τη βούλα της Δικαιοσύνης όλες οι επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών μου ήταν καθ´ όλα νόμιμες! Αντίθετα, η δικαστική έρευνα απέδειξε ότι η εταιρεία security των 8εκατ.€ που προστάτευε ο @pavpol2222 και για την οποία έδινε ο ιδιος παράνομες εντολες πληρωμής της, εξέδιδε εικονικά τιμολόγια… @pavpol2222 ανυπομονώ να μου καταθέσεις ερώτηση στη Βουλή για να συζητήσουμε τα πεπραγμένα μας στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Το ψέμα και οι συκοφαντίες έχουν κοντά ποδάρια…ΥΓ η εικόνα του αδέκαστου Κρητικού που κυνηγά τα λαμόγια δέχεται πλέον πολλές διαφορετικές ερμηνείες μετά από αυτό το πόρισμα και ο κ. Πολάκης θα πρέπει να απαντήσει στις αρχές γιατί έδινε αυτές τις εντολές…αλλά όλα στην ώρα τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα