Γεωργιάδης: “Ο Πολάκης προσπάθησε να κοροϊδέψει με δήθεν χειρουργείο – Να δούμε τι θα κάνει ο Κασσελάκης”

Ο υπουργός Υγείας σε νέα του ανάρτηση, εξακολουθεί να μιλά για ψευδείς ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποφύγει την ψήσιση του ν/σ των ομόφυλων

Νέα ανάρτηση για τον Παύλο Πολάκη έκανε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψευδόταν με τον ισχυρισμό περί έκτακτου χειρουργείου που επικαλέστηκε για να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομοφύλων.

«Ο “Φιλαλήθης” @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης», αναφέρει στην πρωινή ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» ο υπουργός Υγείας.

 

Είχε προηγηθεί επίθεση με ύβρεις του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή προηγούμενη δημοσίευση που είχε κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter στην οποία έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη» για την αιτιολογία που παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης για την αποχή του στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή.

Την Πέμπτη (15/2) ο Παύλος Πολάκης είχε αναρτήσει φωτογραφίες από χειρουργείο για για να δικαιολογήσει την απουσία του στη Βουλή, γράφοντας «Μη με ψάχνεις Μητσοτάκη, έχω σοβαρή δουλειά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε για την ανάρτηση Πολάκη: «Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή».

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω χειρουργείο πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες νωρίτερα, όπως κατέγραψε ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο με ημερομηνία τις 13 Φεβρουαρίου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Παύλος Πολάκης, είδε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο X (πρώην Twitter), και απάντησε με ύβρεις κατά του υπουργού Υγείας, γράφοντας: «Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο. Την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!».

 

Την διαφοροποίησή του από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είχε δείξει την Πέμπτη (15/2) ο Παύλος Πολάκης, αφού δεν μετέβη στη Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πάρα το μήνυμα Κασσελάκη που έκανε λόγο για κομματική πειθαρχία.

Ο Πολάκης, με ανάρτησή του που αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνιζε μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές και συγκεκριμένα ότι πρόκειται για συγγενή του, αναρτώντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενής είναι συγγενής μου )».

Ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, είχε πει νωρίτερα: «Για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη ΝΔ στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα