Άδωνις Γεωργιάδης: “Σε τόσο σοβαρά θέματα δεν χωρά η συνηθισμένη ελαφρότητα της κ. Ακρίτα”

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται κατά του υπ. Υγείας επικαλούμενη την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Συνέχεια δόθηκε από την Έλενα Ακρίτα στην κόντρα που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τον υπουργό Υγείας να απαντά εκ νέου το πρωί της Δευτέρας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα».

Αφορμή για την απάντηση του κ. Γεωργιάδη αποτέλεσε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα το βράδυ της Κυριακής και στην οποία επικαλείτο την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ γράφοντας «έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

«Ξυπνάω και βλέπω νέα ανάρτηση της κας Ακρίτα, πιστεύω ότι μετά την ανακοινώση του ΥΠΕΞ, του ΚΥΣΕΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του Πρωθυπουργού θα είχε απλώς πει ότι έκανε ένα λάθος από αντιπάθεια σε μένα και θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι τόσο σοβαρό. Και όμως επέμεινε να με κατηγορεί ότι άλλα είπα εγώ άλλα όλοι οι άλλοι διότι θέλω «να ξεπλύνω» το αντισημιτικό μου παρελθόν….ας το δει λοιπόν και στα Αγγλικά δίπλα δίπλα μήπως και καταλάβει ότι στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρα η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα. Καλημέρα κυρία Ακρίτα» έγραψε στην απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η νέα ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής έγραψε με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ:

«Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): “Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.”.

Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

akrita-anartisi
anartisi-akrita-52

 

Ωστόσο ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση καταλογίζοντάς της πως είναι εκτός γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει συγκεκριμένα, στην απάντησή του, ο υπουργός Υγείας «Η κυρία Έλενα Ακρίτα είναι προφανώς εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ. Το ΝΑΤΟ, η «Ιερά Αμυντική Συμμαχία» κατά τον Στέφανο Κασσελάκη μόλις προχθές, έχει πάρει επίσημη θέση κατά της Ιρανικής χθεσινής επιθέσεως στο Ισραήλ. Το ίδιο όλες οι Δυτικές Χώρες και η Ελλάδα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ. Φυσικά καμμία παραποίηση του Εθνικού μας Συμβόλου δεν έκανα αλλά ένωσα τις δύο σημαίες όπως πολύ συχνά γίνεται για να δείχνεις την στενή σχέση δύο Χωρών. Η κα Συνάδελφος μπορεί να μην το ξέρει αλλά την Στρατηγική Σχέση Ελλάδος/Ισραήλ που οικοδόμησε η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, την σεβάστηκε και την συνέχισε και ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός. Θα ήταν περίεργο η Ελλάδα να μην ήταν στο πλάι ενός κυριάρχου Κράτους που δέχεται πυραυλική επίθεση στο έδαφός του και μάλιστα είναι και Στρατηγικός μας εταίρος. Το ερώτημα είναι μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα, ο Σύριζα έχει άλλη θέση; Μήπως στηρίζουν το Ιράν στην χθεσινή του επίθεση;».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα