Γιαννακόπουλος: «Ο Πρωθυπουργός που είναι Ολυμπιακός πήρε μια δίκαιη απόφαση»

«Η βία στα γήπεδα ξεκινά απ’ το ποδόσφαιρο»

Μετά την αρχική του τοποθέτηση με την οποία χαρακτήρισε δίκαιη την απόφαση της κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών στους αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και του ευρωπαϊκού αγώνα του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε νέα του story προχωρά σε ανάλυση της τοποθέτησής του.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η βία στα γήπεδα ξεκινά από το ποδόσφαιρο και επισημαίνει ότι θα ήταν άδικο για τον ίδιο αλλά και τους αδελφούς Αγγελόπουλους με τα άλλα αθλήματα να υπάρξει ένα αντίστοιχο μέτρο για τη διεξαγωγή αγώνων στο μπάσκετ χωρίς οπαδούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε story του στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Γιατί ούτε κωλοτούμπας είμαι ούτε κοιτάζω μόνο το συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Αρχικά η απόφαση είναι δίκαιη, γιατί εάν ο Ολυμπιακός είχε εκτίσει την ποινή του σε αυτό το διάστημα, θα ήταν χάρη για τον Ολυμπιακό γιατί θα ήταν όλα κλειστά. Είναι λοιπόν σημαντικό αυτό, γιατί έχουμε και πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός και πήρε μια απόφαση δίκαιη.

Εμείς έχουμε φτιάξει μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Θα ήταν άδικο να έχουμε κεκλεισμένων και στο μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα, ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Πού έχουν γίνει τα περισσότερα επεισόδια; Στο ποδόσφαιρο και από εκεί οι οπαδοί τα μεταφέρουν στα άλλα αθλήματα. Δεν υπήρχε παλαιότερα βία στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Είναι πολύ σωστό λοιπόν το μέτρο να αφορά το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πάρει διαρκείας και θα πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό και ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει δημιουργήσει και εκείνος πλέον μπασκετικό κοινό με ατελείωτα sold out. Έκαναν ένα ντέρμπι στο οποίο είχαμε… τρίχες, μόνο κάτι μικροπράγματα εκτός γηπέδου. Ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Και την προσπάθεια που κάνω και εγώ και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν πρέπει να εξομοιωθεί με οτιδήποτε γίνεται σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ.

Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Είναι δικαίωμά μου να λέω την άποψή μου και δικαίωμά σας να διαφωνείτε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα