Γιαννακόπουλος: «Θα εκλείψουν οι προκλήσεις από τους συνήθεις ύποπτους»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα δώσει το παρών στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως τόνισε πως το «τριφύλλι» έκανε τα πάντα ώστε να διατηρηθεί το πρωτάθλημα σε υψηλό επίπεδο και τη νέα σεζόν.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε συνήθεις υπόπτους, οι οποίοι θα λάμψουν δια της απουσίας τους, επισημαίνοντας πως πλέον άπαντες θα επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό σκέλος.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ σε δήλωσή του ανέφερε: «Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι ήταν επιθυμία μου. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή μας να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που ήταν, είναι και θα παραμείνει- με τη συμβολή όλων των πραγματικά υγιών δυνάμεων του μπάσκετ- από τα κορυφαία στην Ευρώπη. 

Είμαι σίγουρος δε, ότι ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, που φέτος θα λάμψουν διά της απουσίας τους, θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στο άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές! 

Κι αυτό μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα!  

Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία!»

 

Διαβάστε επίσης