Γιατρός πέθανε μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

οκ έχει προκαλέσει στο Νοσοκομείο Βόλου και στον ιατρικό κόσμο το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του γιατρού Δημήτρη Σπακουρής.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, o γνωστός γιατρός έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 60 ετών. Το διάστημα αυτό δεν εργάζονταν στο Νοσοκομείο διότι είχε άδεια ειδικού σκοπού. Σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένο να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για κορονοϊό, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο. Οι συνάδελφοί του τον αναζήτησαν, αλλά μάταια, όπως και ο αδελφός του που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Όταν οι προσπάθειες όλων να βρουν τον άτυχο 60χρονο γιατρό δεν είχαν αποτέλεσμα, ο αδελφό του ανήσυχος, ζήτησε από φίλο του Δημήτρη Σπακουρή, που είχε κλειδιά του σπιτιού του να μεταβεί εκεί και να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς, όταν ο φίλος μπήκε στο σπίτι βρήκε τον γιατρό πεσμένο στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Δημήτρης Σπακουρής, υπηρετούσε επί σειρά πολλών ετών στο Αχιλλοπούλειο και διετέλεσε Διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής. Οι συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, καθώς για την προσφορά του στην επιστήμη του και στους ασθενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα