Γίνε κι εσύ προπονητής (όπως ο Γκόγκιτς) στου κασίδη (Φορτούνη) το κεφάλι

Ο Σίνισα Γκόγκιτς, εκ των αγαπημένων του κόσμου του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις για τον Κώστα Φορτούνη. Και τι είπε; Ότι ο Φορτούνης πρέπει να… δουλέψει περισσότερο.

Όλοι «προπονητές» στου… κασίδη το κεφάλι. Ο Φορτούνης που παραμένει ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά, που τον ζητούσαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες πριν τραυματιστεί σοβαρά, πρέπει να… δουλέψει περισσότερο.

Το είπε ο προπονητής Γκόγκιτς με την τεράστια εμπειρία που έχει ω προπονητής του… Ναυπακτιακού Αστέρα, αλλά και του Αχαρναϊκού, κάποιας Κρούσεβατς στην Σερβία, του Ηρακλή και της Καλλιθέας.

Όποιος την σήμερον ημέραν θέλει να γίνει αντικείμενο συζήτησης, λέει και μια ατάκα γι τον Φορτούνη και περιμένεις, μπας και πέσει κανένα τηλέφωνο.

Ειδικά αν δικαιώνεις τον Μαρτίνς, η καλύτερή σου. Όπως έκανε ο συμπαθής Σίνισα.

Για να δούμε τι είπε:

«Έχει μεγάλη ποιότητα αυτός ο παίκτης, αλλά έχει ένα μείον στο οποίο πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να «γεμίσει» ως ποδοσφαιριστής. Αν φτιάξει αυτό, θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης».

«Πρέπει να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται και χωρίς την μπάλα! Να δουλέψει, να γίνει πιο κινητικός χωρίς την μπάλα, πιο δυνατός, να κάνει πιο πολλή άμυνα. Μαρτίνς είναι δίκαιος, πιστεύω ότι τον σπρώχνει για να φτιάξει το μείον του με τον τρόπο που τον μεταχειρίζεται».

«Μόνος του ο Φορτούνης πρέπει να δουλέψει και να το φτιάξει αυτό. Αν παίζει καλά και χωρίς την μπάλα, κανείς προπονητής δεν θα τον βγάζει από την ενδεκάδα! Ίσως έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του πέρσι που ήταν σοβαρός. Ίσως ψυχολογικά να τον έχει επηρεάσει. Πρέπει να πεισμώσει όμως και να δουλέψει πιο πολύ. Θυμάμαι τον Τζόλε που είχε περάσει χιαστό πως δούλευε σαν σκυλί κάθε μέρα με βάρη και γύρισε πιο δυνατός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα