Γιώργο Μπαρτζώκα, για ένα καπρίτσιο σου με τον Σλούκα, ο Παναθηναϊκός πήρε κούπα. ‘Ασε τις «ομαδικές κουλτούρες», είναι για παιδάκια

Ένα κι ένα κάνουν δυο. Ο Παναθηναϊκός πήρε το έβδομο για ένα καπρίτσιο του Μπαρτζώκα με τον Σλούκα. Αυτό έγινε και μην την ψάχνετε άλλο την δουλειά.

Καλοί είναι και οι μηχανισμοί, καλοί και η ομαδικότητα, αλλά όταν κολλήσει η μηχανή, ο Σλούκας δεν κοιτάει ούτε συστήματα, ούτε τακτικές. Παίρνει την μπάλα και πάρτην μέσα και φέρε την κούπα.  Τόσο απλά.

Ο Μπαρτζώκας, όταν πήγε να μιλήσει ο Σλούκας με τους Αγγελόπουλους, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να του πει να μείνει. Ούτε τον έχρισε ποτέ ηγέτη.

Κι έτσι ο Σλούκας τα πήρε στο κρανίο και τα αποτελέσματα τα είδες, μάστορα. Από την μία αυτός, από την άλλη ο Ναν με τις ατομικές ενέργειες το σήκωσαν.

Κι ο Μπαρτζώκας λέει ότι θέλει να φτιάξει ομαδική κουλτούρα στον Ολυμπιακό και άλλες τέτοιες παπαριές. Άπαξ και δεν έχεις έναν – δυο ξεχωριστούς παίκτες, όταν στραβώσει το παιχνίδι, αντίο. Αυτό αποδείχθηκε σ αυτό το Final-4.

Και περίμενε εσύ, Μπαρτζώκα, να σε σώσει ο Μακ Κίσικ, ο Πίτερς και ο Κάνααν, πως τον λένε. Ούτε ο Θεός δεν σε σώζε, έτσι και δεν στηριχθείς σε παικταράδες που να μπορούν να παίξουν κι εκτός μηχανής.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα