Γκαρσία: «Καλό το ντεμπούτο του Μπάμπα»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία της ομάδας του στο 4-0 επί της Λαμίας, και από το ντεμπούτο του Μπάμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ουρουγουανός τεχνικός:

Για τη νίκη και αυτά που κρατάει: «Αυτό που κοιτάω, είναι η γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Το βλέπω και καθημερινά στις προπονήσεις, πως δουλεύουν οι παίκτες, πως βελτιώνονται οι νεαροί που έχουμε. Σήμερα δείξαμε αρκετά θετικά, κάποια που θέλουμε να βελτιώσουμε και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για τη διαφοροποίηση της άμυνας και το ντεμπούτο με γκολ του Μπάμπα: «Είναι πολύ σημαντικό πάντα, να μη δεχόμαστε γκολ. Ο Μπάμπα, ήρθε πρόσφατα, όπως είχαμε πει, είχε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, γιατί δεν είχε ρυθμό. Σήμερα, είχε ένα καλό ντεμπούτο και θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να βελτιώνεται όπως οι υπόλοιποι».

Για τον τραυματισμό του Τζόλη και αν τον ανησυχεί: «Από ότι κατάλαβα, είχε ένα θέμα στον αστράγαλο. Θα κάνει μια συζήτηση με το γιατρό, για την ώρα δεν έχουμε εικόνα. Έτσι όπως φάνηκε, δε θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό και σε μερικές μέρες, θα είναι και πάλι έτοιμος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα