Γκαρσία : Τριετές συμβόλαιο για να κάνει πρώτη  αλλαγή στο 81΄

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει κόσμος που βλέπει μπάλα και είδε ότι στον αγώνα με την ΑΕΛ έγιναν «εγκλήματα» στην διαχείριση της ομάδας.

Ο Γκαρσία έβαλε τον Μουργκ κι έπαιξε 4-2-3-1. Αφήνουμε στην άκρη ότι δεν έχει δώσει ανάσες σε Τζόλη και Ζίφκοβιτς γιατί μπορεί να πει κανείς ότι δεν έχει εναλλακτικές.

Κι ενώ βγαίνει το παιχνίδι ειδικά μετά το 20’ ο ΠΑΟΚ  δεν κάνει γκολ. Ο Μούργκ είναι εξαφανισμένος στο παιχνίδι, αλλά ο Γκαρσία δεν κάνει κίνηση από τον πάγκο.

Η κάμερα τον πιάνει πολλές φορές αμ΄ήχανο στον πάγκο να προσπαθεί να πει κάτι στους παίκτες.

Μετά το 50’ (πια) φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ  θέλει φρεσκάρισμα, αλλά ο Ουρουγουανός συνεχίζει να εμπιστεύεται την ομάδα που έβγαλε στο τερέν χωρίς καμία αλλαγή παρότι το ματς δεν του βγαίνει πλέον.

Καμία προνοητικότητα. Καμία κίνηση για να αλλλάξει κάτι…

Από το 60ο λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ούτε ευκαιρίες και «φωνάζει» ότι θέλει αλλαγές, αλλά η αντίδραση από τον πάγκο δεν έρχεται.

‘Ώσπου στο 70 ΄  η Λάρισα βάζει το γκολ και η αντίδραση του Γκαρσία έρχεται έρχεται πλέον στο 81ο λεπτό δηλαδή εννιά λεπτά πριν από το τέλος όταν το άγχος έχει περικυκλώσει παίκτες και ομάδα.

Πλέον δεν σωζόταν τίποτα…

Τι έχεις κάνει τρεις μήνες ο Γκαρσία στο πάγκο για να πάρει τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μόνο οι εμπνευστές της απόφασης αυτής μπορούν να εξηγήσουν στον κόσμο…

Πέρα απ΄ό το κοουτσάρισμα όμως, ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει πλέον καμία βελτίωση και σαν ομάδα μεσ΄  το γήπεδο.

‘Ένα μονότονο σύστημα ανάπτυξης με προφανή σκοπό να πάει η μπάλα στον Ζίφκοβιτς ή τον Τζόλη και από εκεί σέντρα στη σέντρα…

Καμιά δουλειά στα στημένα (όπως φάνηκε στη Λάρισα) , αλλά και στα τελειώματα …

Αλλά βέβαια όταν προβάλλεται πρώτα το οπαδιλίκι του προπονητή και ουδείς ασχολείται με τις δυνατότητές του αυτά συμβαίνουν…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα