Γλυκά Νερά: H μητέρα του πιλότου μίλησε δημόσια για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά δημόσια μίλησε η μητέρα του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η μητέρα του πιλότου μίλησε στην κάμερα του Star από την Αλόννησο, όπου βρίσκεται για μεγάλα διαστήματα, μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ώστε να βλέπουν από κοντά τη μικρή Λυδία, την κόρη της αδικοχαμένης Κάρολαϊν και του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου.

Σημειώνεται πως η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει μέσα στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν, της μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους μετά την απόφαση της Εισαγγελέας Ανηλίκων να τους δώσει την προσωρινή επιμέλεια.

Οι δύο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη σχέση μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη για το εγγονάκι τους.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και είπε τα εξής:

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες τον μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει τον χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».
Η μητέρα του 33χρονου δολοφόνου δεν θέλησε να μιλήσει για τον γιο της που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, μιλούν αρκετά συχνά για να μαθαίνει για τη μικρή Λυδία.

Όσον αφορά στην εξέλιξη ότι οι γονείς της Κάρολαϊν αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο του παιδιού τους, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε πως δεν γνώριζε για αυτή την εξέλιξη: «Δεν το γνωρίζω, δεν έχω να πω κάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα