Ντέιβιντ Κράουτς: «Η Λυδία έχει λάβει τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα»

«Είπα στη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: “Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης”»

Τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα πήρε και επίσημα η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς και του δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Λυδία, σύμφωνα με τον παππού της.

«Η Λυδία έχει λάβει τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα. Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα», αποκάλυψε στο Mega ο Ντέιβιντ Κράουτς, που διαβιεί στο πλημμυρισμένο νοσοκομείο του Βόλου.

Μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η κόρη τους Λυδία είχε μετακομίσει στην Αλόννησο, όπου ήταν το πατρικό της μητέρας της. Στη συνέχεια, έφυγε με τη γιαγιά της για τις Φιλιππίνες, όπου βρίσκεται.

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης αλλά και κλέφτης»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς διαδίκτυο, εδώ και τρεις εβδομάδες, οπότε και ξέσπασε η κακοκαιρία Daniel, αναφέρθηκε και στην αγόρευση του εισαγγελέα κατά του πιλότου για τη δολοφονία της Καρολάιν και αποκάλυψε και έναν διάλογο με τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου. Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν για να αγοράσει γη για να χτίσει ένα σπίτι.

Η γη αγοράστηκε αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου. Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου; “Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης”. Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δε θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του», ανέφερε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πρωτόδικη ποινή θα επικυρωθεί και στο Εφετείο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα