Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: «Σαν να αφαίρεσε δύο ζωές, δεν θα ξαναδεί το παιδί»

Συγκλονίζει μιλώντας για τη σύζυγό του ο πατέρας της Καρολάιν, λέγοντας ότι όταν δολοφονήθηκε η κόρη τους «η ζωή τελείωσε ουσιαστικά για εκείνη»

Ξέσπασε για ακόμα μία φορά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, μιλώντας με αφορμή την απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν και οι γονείς του Αναγνωστόπουλου θα μπορούν να τη βλέπουν μέσω βιντεοκλήσης για μία ώρα την εβδομάδα.

«Είμαι βέβαιος ότι θα χαρείτε να μάθετε ότι το ελληνικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση υπέρ της εγγονής μου Λυδίας. Θα μείνει στις Φιλιππίνες ώστε να μεγαλώσει από την αδερφή της Καρολάιν και την οικογένειά της. Στον παππού και στη γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της θα επιτρέπεται να κάνουν μία βιντεοκλήση διάρκειας μίας ώρας κάθε εβδομάδα για να επικοινωνούν μαζί της» είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στον ANT1.

«Φυσικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Λυδία να κάθεται μπροστά από μία οθόνη για να ακούει κάποιον που δεν γνωρίζει και που της μιλάει σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνει» πρόσθεσε.

«Φυσικά είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας της Λυδίας δεν θα τη δει ποτέ ξανά και κανένας δεν θα χρειαστεί να της δώσει όλες αυτές τις αμήχανες εξηγήσεις» ξεσπά.

«Επίσης όταν συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι αδύνατον να επιβάλλεις σε ένα βρέφος να συμμετέχει σε μία βιντεοκλήση, είμαι σίγουρος ότι ο παππούς και η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα θα σταματήσουν την προβληματική παρενόχλησή τους« τονίζει ο κ. Κράουτς.

«Ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές»

«Η Σουζάνα δεν θα ήθελε να μιλήσει ακόμη για ό,τι έχει σχέση με τη δολοφονία της κόρης μας και για οτιδήποτε αφορά στην τρέχουσα κατάσταση της εγγονής μας. Ο θάνατος της Καρολάιν επηρέασε πολύ τη Σουζάνα. Δεν είναι πια το ίδιο πρόσωπο και εξακολουθεί να θρηνεί καθημερινά για το πολύτιμο παιδί μας. Όταν δολοφονήθηκε η Καρολάιν η ζωή και ο λόγος να ζει τελείωσαν ουσιαστικά για εκείνη και έτσι ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές. Εγώ συνεχίζω να αλληλοεπιδρώ με τα μέσα ενημέρωσης καθώς είναι ο τρόπος μου να κρατήσω ζωντανή τη φλόγα της ανάμνησης της ζωής της κόρης μου» συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα